Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domotel TM - Apartamenty w centrum Tomaszowa Maz. w cenie od 100 PLN/doba.

Adres obiektu Św. Antoniego 34, 97-200 Tomaszów Mazowiecki
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Piotr z Łodzi
Dodano: 2013-12-06
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-25
 
 
    

Komfortowe mieszkanie na ulicy Polnej, świetnie wyposażone i funkcjonalne. Polecam jako świetną bazę wypadową na wycieczki rowerowe zarówno w kierunku Spały - Inowłodza jak i Zalewu Sulejowskiego. Tygodniowy pobyt z całą rodziną pozwolił objechać większość szlaków rowerowych w okolicy i jednocześnie mieszkać w komfortowych warunkach bez strachu o jednoślady (możliwość bezpiecznego przechowywania rowerów). A Pani Właścicielka naprawdę przemiła !!!


 
 

Vanessa Andersen
Dodano: 2013-11-26
Pobyt od: 2012-06-23 do 2012-06-26
 
 
 

Mieszkalam wraz z corka w 2-pokojowym malym i przytulnym mieszkanku w Tomaszowie Maz przy ul. Polnej. Mieszkanie bylo wyposazone i funkcjonalne. Zadowolona i nie mam zadnych ujemnych komentarzy.


 
 

self
Dodano: 2013-11-14
Pobyt od: 2013-08-26 do 2013-08-30
 
 
    

Komfortowa lokalizacja - wszędzie blisko. Apartament bardzo przytulny, czysty, zadbany, nowocześnie i ergonomicznie zaprojektowany. Właścicielka urocza -"KOBIETA Z KLASĄ". Zachęcam wszystkich do korzystania z usług firmy Domotel TM. Joanna


 
 

dutchman
Dodano: 2013-10-02
Pobyt od: 2013-07-04 do 2013-10-10
 
 
 

Super apartament w centrum miasta nawet dla dużej rodziny. Cena konkurencyjna dla pobliskiego hotelu. Właścicielka przemiła :)


 
 

splakoma
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2012-04-25 do 2013-04-27
 
 
  

Byliśmy zadowoleni. Chętnie skorzystam ponownie, gdy bedę w tej okolicy


 
 

Hanna und Georg Klause
Dodano: 2013-10-01
Pobyt od: 2013-09-27 do 2013-09-28
 
 
 

Sind mit unser Wahl sehr zufrieden. Wurden nett empfangen und informiert, es war sauber und bequem. Bei nächsten Aufenthalt in Tomaszow nutzen wir diese Adresse sicher wieder.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Tomaszów Mazowiecki w przewodniku

Spanie.pl poleca: Kajakowe centrum Polski

Spanie.pl poleca: Kajakowe centrum Polski

Sprawdziliśmy dla Was pięć rzek w centralnej Polsce, które idealnie nadają się na kajakowe spływy. Byliśmy, zobaczyliśmy, polecamy!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie